ویژگی و محتوا کتاب مقدمه ای بر تکنولوژی فرآورده های غلات نشرآییژ شامل:
غله در زبان فارسی به معنی گندم برنج جو ارزن ذرت چاودار یولاف و تریتیکال است که در فهنگ لغت دهخدا چنین تعریف شده غلات از حبوبات و نقود و جزء آن از گیاهان تیره گندمیان که دانه برخی یا آرد کرده به مصرف می رسانند مثل گندک و برخی را آرد نکرده و به مصرف می رسانند مثل برنج و ذرات برخی را به مصرف خوراک دام و طیور می رسانندمثل جو چاودار و ارزن وقتی صحبت از غلات می شود فراورده های حاصل از آنها نیزمدنظر قرار می گیرد و بنابراین دامنه آن بسیار گسترده است غلات از اولین غذاهای شناخته شده بشر بوده که از زمان های بسیار کهن تا کنون همواره نقش بسیار مهمی در اقتصاد و تغذیه مردم دنیا به ویژه کشورهای در حال توسعه داشته است و به همین جهت سمبل غلات یعنی گندم و نان حاصل از آن همواره در میان مذاهب و فهنگ های کشورهای دنیا مقام والا ترزمده ای داشته و خواهد داشت.کتاب مقدمه ای بر تکنولوژی فرآورده های غلات پایان نشرآییژ
مولف رسول پایان_مجموعه کتاب های دانشگاهی_تعداد صفحه 472_شابک 9789649704203_انتشارات آییژ